Viktor Rogan: Bitna pobeda, sad fokus na Napredak

29. 04. 2024.

Nije bilo Viktora Rogana još od meča protiv Vojvodine u Novom Sadu, pred tu utakmicu doživeo je povredu. Povratak na teren mladi desni bek obeležio je na najbolji moguči način, u igru je protiv lučanske Mladosti ušao u 86. minutu, posle samo pet minuta postigao je pogodak, poslednji u pobedi svog tima od 4:1.

– Vratio sam se posle duže pauze, ponovo sam u timu. Drago mi je da sam dobio šansu, još draže da smo pobedili i ostali u trci za mesto koje vodi u Evropu. Verujemo da ćemo ostvariti cilj zacrtan na početku sezone. Na nama je da idemo od utakmice do utakmice i da ostvarimo što više pobeda – kazao je Rogan, koji je potom dodao:

– Prvi naredni meč je protiv Napretka, takođe na našem stadionu. Ni jedan duel do kraja sezone neće biti lak, pa ni taj. Pobeda nam je neophodna, a do nje možemo samo ukoliko ponovimo pristup iz duela protiv Mladosti. Jesu nam Lučanci dali gol iz prvog šuta, ali smo od početka do kraja susreta znali šta radimo. Sa takvom voljom, željom i igrom moramo u nastavak sezone.

Podelite sa drugima

Пласман обезедио Sofascore