Poziv za akreditovanje za meč Čukarički – Partizan

14. 05. 2024.

Fudbalski klub Čukarički vas obaveštava da sezonske akreditacije za predstojeći meč šestog kola plej-ofa Super lige Srbije između Čukaričkog i Partizana (petak, 18,30 časova, stadion na Banovom brdu) neće važiti. Stoga, pozivamo sve zainteresovane predstavnike medija da se akredituju, a samo onima koji pošalju sve potrebne podatke biće omogućeno izveštavanje sa naredne utakmice.

Proces akreditovanja će trajati do četvrtka u 10 časova, a predstavnike medija molimo da ispoštuju rok, s obzirom na to da nakon isteka istog neće biti moguće dodatno akreditovanje. Svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje!

Svim predstavnicima medija kojima se odobri ulazak na stadion, to će biti potvrđeno putem mejla najkasnije u četvrtak do 11 časova. Akreditacije ćete moći da preuzmete ISKLJUČIVO u četvrtak od 12 do 14 časova u prostorijama kluba.

Svi zainteresovani mediji zahtev za akreditovanje moraju da pošalju OBAVEZNO na memorandumu na mejl adresu „aleksandar.petrovic@fkcukaricki.rs“, a u zahtevu za svakog novinara, fotoreportera i snimatelja za koga se traži akreditacija potrebno je navesti sledeće:

– ime i prezime

– vrsta akreditacije koja se traži (press ili foto)

– naziv redakcije iz koje dolaze

– fotografiju validne novinarske legitimacije za 2024. godinu (Udruženja sportskih novinara Srbije – USNS ili Udruženja novinara Srbije – UNS, ostale neće biti uzimane u razmatranje)

Fudbalski klub Čukarički moli predstavnike medija da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama njihove redakcije i zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditovanih novinara, fotoreportera i snimatelja u skladu sa organičenim kapacitetima na stadionu i određenim prioritetima, a pre svega u vezi sa redovnim izveštavanjem o aktuelnostima u vezi sa FK Čukarički.

Podelite sa drugima

Пласман обезедио Sofascore