Nemanja Milojević se vratio u Čukarički: Znam gde sam došao

12. 01. 2024.

Čukarički je dobio veliko pojačanje u zimskoj prelaznom roku, ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nemanja Milojević.

Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios. Momak rođen pre 25 leta u Atini, u Čukaričkom je odigrao ukupno 33 utakmice u dve sezone.

– Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić… Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem – napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora sa Brđanima Nemanja Milojević.

Ofanzivni vezista je napomenuo i da je imao razgovor sa novim šefom struke Čukaričkog.

– Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

– Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

– Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući – zaključio je Milojević.

Pre angažovanja Nemanje Milojevića Čukarički je sa pozajmice iz Novog Pazara vratio vezistu Mitra Ergelaša, iz OFK Vršca takođe vezistu Uroša Miladinovića, a iz Smedereva golmana Lazara Kaličanina.

Podelite sa drugima

Пласман обезедио Sofascore