Milan Pavkov potpisao ugovor sa Čukaričkim

16. 02. 2024.

U smiraj prelaznog roka Čukarički je dobio veliko pojačanje u špicu napada, pošto je za ekipu sa Banovog brda potpisao iskusni Milan Pavkov.

Bivši napadač Crvene zvezde je poslednjeg dana prelaznog roka dogovorio saradnju sa Brđanima, koji su se zbog zdravstvenih problema Slobodana Tedića našli u problemu kada je u pitanju pozicija centarfora.

Prethodno, Pavkov je sporazumno raskinuo ugovor sa Al Fejhom iz Saudijske Arabije za koju je nastupa od leta 2022. godine, a ugovor sa Čukaričkim potpisao je na godinu dana.

Pre Pavkova Čukarički je u ovom prelaznom roku doveo golmana Ivana Lainovića, štopera Koruha Brikolu Guzmana, ofanzivnog vezistu Ji-Un Joa i napadače Vinisijusa Mela i Slobodana Tedića.

Na početku sezone trener beogradskog tima Gordan Petrić je ostao samo sa mladim Mihajlom Cvetkovićem na poziciji devetke, pošto je ove zime klub napustio Sandej Adetundži.

Pored Crvene zvezde i Al Fejhe, Pavkov je tokom karijere nastupao i za Vojvodinu i Radnički iz Niša, ČSK iz Čelareva i Novi Sad.

Podelite sa drugima

Пласман обезедио Sofascore