Jovan Vojnović potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

28. 05. 2024.

Čukarički je ponosan na svoju Omladinsku školu, a ove sezone još jedan talenat sa Banovog brda skrenuo je pažnju na sebe. Profesionalni ugovor do 2027. godine sa belo-crnima u utorak je potpisao Jovan Vojnović, momak koji igra na poziciji desnog beka.

Vojnović je sezonu počeo u kadetskoj konkurenciji tima sa Banovog brda, ali je nastupao i za omladince. Po potpisivanju profesionalnog ugovora nije krio oduševljenje:

– Presrećan sam zbog potpisa ugovora sa klubom u kojem sam dobio šansu i želja mi je da nastavim da se razvijam u ovom smeru. Sve sa ciljem da jednog dana postanem prvotimac Čukaričkog.

Vojnović je počeo da trenira sa pet godina, u školici fudbala „Prima fortuna“, a posle sedam godina je otišao u Brodarac. Kad je napunio 14 godina postao je član Čukaričkog.

– Zadovoljan sam ovde, igram, sve je u najboljem redu. Na poziciji sam desnog beka, mogu da budem i štoper po potrebi. Ove sezone sam igrao i za kadete i za omladince, postigao sam i pogodak. Prelepo mi je u Čukaričkom, želim da se što duže zadržim ovde i da se pokažem u najboljem mogućem svetlu. Pratim i prvi tim, najviše igrače na mojoj poziciji, Stevanovića, Stankovića i Rogana – kazao je Vojnović.

Podelite sa drugima