FK Čukarički i kompanija Grand slot bet potpisali ugovor

19. 07. 2024.

Fudbalski klub Čukarički je uoči početka nove sezone u Super ligi Srbije potpisao ugovor sa novim sponzorom, kompanijom Grand slot bet. Tim povodom u prostorijama kluba sa Banovog brda upriličena je konferencija za novinare, a brojnim medijskim ekipama obratili su se tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić i direktor kompanije Grand slot bet Borislav Strugarević.

– Hvala budućem partneru koji je prepoznao Čukarički kao ozbiljan klub. Zadovoljstvo je što smo potpisali ugovor, koji je na godinu dana, ali se nadam višegodišnjoj saradnji. Bilo je dosta ponuda drugih kompanija, ali smo se odlučili za Grand slot i hvala im na poverenju. Potpisali smo ugovor na godinu dana, ali se nadamo da će još tokom sezone isti biti produžen – istakao je Grkinić.

Zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora sa Čukaričkim, klubom koji je godinama unazad u vrhu srpskog fudbala, istakao je i Strugarević.

„Sa velikim zadovoljstvom vam se, kao generalni direktor, obraćam ispred kompanije Grand Slot. Naše 20 godišnje iskustvo na polju premijum zabave u našim klubovima, uputpunili smo novim sajtom i aplikacijom Grand Slot, koji će našim igračima na onlajnu pored slot igara ponuditi širok spektar događaja za sportsko klađenje.

Ovde smo jer nas sve spaja ljubav prema fudbalu i poštovanje prema FK Čukarički kao klubu koji je uvek bio primer kako se okuplja, razvija i unapređuje lokalna zajednica, a na kojoj smo i mi kao kompanija prisutni na tri lokacije. Verujemo da će ovaj sponzorski ugovor dodatno unaprediti saradnju sa prijateljima iz FK Čukarički, i doprineti daljem razvoju i kluba i naše kompanije.

Radujemo se svim budućim uspesima FK Čukaričkog , i hvala vam što ste nam omogućili da i mi kao kompanija Grand Slot, zajedno sa vama budemo deo pobedničkog tima – kazao je Strugarević.

Podelite sa drugima

Standings provided by Sofascore