Dečaci Čukaričkog osvojili drugo mesto na „Vardar Kupu“ u Skoplju (FOTO GALERIJA)

10. 06. 2024.

Generacija dečaka Čukaričkog rođenih 2008. godine, uz nekoliko igrača godinu dana mlađih, učestvovala je na Vardar Kupu u glavnom gradu Severne Makedonije, Skoplju.

Mladi Brđani su osvojili drugo mesto na turniru, u finalnom duelu poraženi su posle penala od bugarskog tima Nacional iz Sofije – 1:1, 4:2.

Prethodno, ekipa koju su sa klupe predvodili u grupi je odigrala nerešeno sa Nacionalom (1:1), a pobedila je domaćina Vardar (3:1). U polufinalu Brđani su bili bolji od drugog makedonskog predstavnika Rabotničkog (4:0).

– Iza nas je jedno zaista lepo iskustvo. Odlično smo primljeni u Skoplju, ostavili smo veoma lep utisak. Bili smo ubedljivo najmlađa ekipa na turniru, u tom segmentu prednjačio je Luka Matijašević, rođen novembra 2009. godine. Prezadovoljni smo načinom na koji smo došli do finala, igrom koju su dečaci prikazali i posebno činjenicom da su svi imali veliki uticak na ostvareni rezultat. Uprilog tome i podatak da smo imali sedmoricu različitih strelaca na turniru – kazao je Branislav Radulović, koordinator Omladinske škole Čukaričkog.

Čukarički su na turniru u Skoplju predstavljali sledeći igrači, 2008. godište: Mateja Popović, Pavle Ivanović, Luka Spasić, Vuk Tomić, Vuk Nikolić, Lazar Šutanovac, Ivan Ostojić, Grerogi Uzelac, Strahinja Anđelić, Lazar Mitrović, Branislav Jovanović, Đorđe Isić, Nemanja Mirković, Andrej Ilić, odnosno momci rođeni 2009. godine: Dušan Blagojević, Andrej Dragović, Luka Matijašević, Marko Savić i Lino Morita.

Sa ekipom su putovali treneri Marko Mihajlović, Đorđe Milosavljević, Marko Vidović, Boris Marjanović i koordinator Omladinske škole Branislav Radulović.

FOTO GALERIJA SA TURNIRA U SKOPLJU

Podelite sa drugima