Čukarički produžio ugovor sa Sisokom do 2026. godine

04. 07. 2024.

Čukarički je na početku letnjeg prelaznog roka doveo trojicu iskusnih igrača, golmana Nikolu Mirkovića, desnog beka Miloša Cvetkovića i ofanzivnog vezistu Lazara Tufegdžića. Paralelno sa time uprava kluba rešila je da produži ugovor sa defanzivnim vezistom Sambuom Sisokom, koji je potpisao do leta 2026. godine.

– Sisoko je pokazao kvalitet, ima iza sebe dve dobre sezone u našem klubu i zaslužio je novi ugovor. Pokazao je i sjajne ljudske kvalitete, jedan je od najboljih stranaca koji je bio u Čukaričkom po tom kriterijumu. Odigrao je čak 71 utakmicu u dresu našeg kluba, što dovoljno govori o njegovom učinku u prethodne dve sezone. I to su glavni razlozi što smo sa njim produžili ugovor do leta 2026. godine – kazao je tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić.

Sisoko je u Čukarički stigao poslednjeg dana prelaznog roka septembra 2022. godine, na pozajmicu sa pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka. U međuvremenu, klub je otkupio njegov ugovor, a sada je Sisoko stavio i paraf na vernost do 2026. godine.

– Kad sam dolazio u Srbiju malo toga sam znao o fudbalu ovde i o zemlji uopšte. Želeo sam da dođem u klub u kojem ću igrati, to sam i dobio u Čukaričkom. Sjajno sam prihvaćen ovde, imam odličan odnos sa upravom kluba i stručnim štabom, nije bilo razloga da ne nastavimo saradnju. Nadam se da ću u narednoj sezoni pomoći klubu da se ponovo izbori za plasman u Evropu – kazao je Sisoko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK ČUKARIČKI (@fkcukaricki)

Podelite sa drugima

Standings provided by Sofascore