Čukarički na pripremama na Bledu od 28. juna do 12. jula

07. 05. 2024.

Dok sezona u Super ligi Srbije ulazi u finiš, u Čukaričkom već uveliko razmišljaju o narednoj. Između ostalog, i o pripremama za predstojeću sezonu. S obzirom na prethodna iskustva i činjenicu da su u Sloveniji na Bledu imali maksimalne uslove za rad, Brđani ništa neće menjati ni ovog leta, potvrdio je to i tehnički direktor kluba Goran Grkinić.

Ponovo će Bled biti baza belo-crnih, koji će na raspolaganju imati odličan teren za treninge, perfektan smeštaj, kao i adekvatne rivale za ovaj deo priprema. Inače, Čukarički već godinama unazad ovaj deo priprema sprovodi u Sloveniji, u prethodne tri sezone baza je bio upravo Bled.

Ovoga puta, u ovom slovenačkom mestu ekspedicija Čukaričkog boraviće od 28. juna do 12. jula. Već sada je poznato da će belo-crni tokom boravka na Bledu odigrati i pet prijateljskih mečeva.

Prethodnih sezona rivali su između ostalog bile ekipe kao što su Sparta Prag, Olimpija, Rijeka, MTK, Ašdod… I ove će Brđani imati rivale po meri, a njihov spisak trebalo bi da bude uskoro poznat. I ovoga puta pripreme na Bledu će organizovati agencija „B4“, koja je belo-crnima bila domaćin i u prethodnim godinama.

Podelite sa drugima

Пласман обезедио Sofascore